KEMALLİ ORTAOKULU

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı LGS ilçe 3. lüğü

Saatler: 08:20 14:30
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Merkeze günlük geliş gidiş için öğretmen servisi vardır. Özel araç ile şehir merkezinden 40 dakikalık bir sürede ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0344 269 2020

WEB - https://kemallioo.meb.k12.tr

Adres - Kemalli Mahallesi Merkez Sokak No62 Dulkadiroğlu/ Kahramanmaraş

Yerleşim Yeri - Kemallı Mahallesi Merkez Sokak No:62 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş

Adres - Kemalli Mahallesi Merkez Sokak No62 Dulkadiroğlu/ Kahramanmaraş

Ulaşım Ulaşım Pazar günleri hariç diğer günler, sabah vakti Kemalli Mahallesinden, ikindi vakti ise aynı araç tekrar Kahramanmaraş´tan Kemalli Mahallesine dönmek suretiyle 1 araçla sağlanmaktadır. Ulaşım yolu üzerinde Yedikuyular Kayak Merkezi olmasından dolayı mahalleye giden yol geniş ve güzeldir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 32 km dir.